Leedamdreef 4 - 9160 Lokeren
Tel.: 09 277 01 99
Contacteer ons!

Talloze services bij YFRA Tuinmachines in Lokeren

Veel meer dan alleen een verhuurder en verkoper van tuin- en landbouwmachines kan u bij YFRA Tuinmachines in Lokeren ook terecht voor diverse andere services zoals kleine las- en constructiewerken of toelevering van wisselstukken.

Ruime werkplaats

Met onze ruime en uitgeruste werkplaats kunnen we voor u kleine las- en constructiewerken realiseren. Daarnaast kunnen we hydraulische slangen persen tot 5/8” en bezitten we over een bandenmontage-toestel tot 56”, alsook een airco-service toestel.

Wisselstukken

Voor de toelevering van universele wisselstukken voor land- en tuinbouwmachines, graafmachines en dergelijke kunnen we rekenen op Kramp en Granit met hun dagelijkse leveringen.

Bestelwagen met aanhanger

Bovendien staan we met onze bestelwagen met aanhanger paraat voor de afhaling van uw machine(s). De grotere (defecte) machines worden per vrachtwagen afgehaald.

Contact

Zit u met een probleem of zijn er enkele kleine onderhouds- of herstellingswerken die u liever uit handen geeft? YFRA Tuinmachines in Lokeren heeft een divers aanbod aan services en kan u te allen tijde van dienst zijn.

Clikc+