Leedamdreef 4 - 9160 Lokeren
Tel.: 09 277 01 99
Contacteer ons!

Onderhoud tuinmachines door YFRA Machinery in Lokeren

Niets zo frustrerend als een land- of tuinbouwmachine in handen krijgen dat half of helemaal niet werkt. Of uw grasmaaier of haagschaar die plots tijdens de werken begint te haperen. YFRA Machinery staat in voor herstellingen en het onderhoud van tuinmachines in de regio van Lokeren.

Onderhoud

Technologie neemt soms onbekende en onbegrijpelijke bokkensprongen. Ga zelf niet de reparatieheld uithangen, maar geef uw toestel aan ons. We gaan niet alleen aan de slag met de merken die we verkopen, maar uiteraard ook met andere merken.

Zo wordt elke verhuurde machine - zowel binnenkomend als uitgaand - telkens grondig gecontroleerd. Voor elk probleem hebben we een snelle en pasklare oplossing. Of wil u uw machine eens aan een groot onderhoud onderwerpen? We maken volgende machines weer spiksplinternieuw.

  • Tractoren
  • Maaiers
  • Verreikers
  • Kleine grondverzetmachines
  • Bouwmachines

Contact

Gelieve uw machine(s) in de winterperiode te laten onderhouden en nazien om lange wachttijden en startproblemen in het voorjaar te vermijden. Ook raden we het gebruik van alkylaat-benzine aan om het vergommen van gewone brandstof te vermijden.Bel voor een afspraak.

Clikc+